Balaton-atuszas 2008

Uite ca am invatat sa scriu in maghiara 😛

Start Arthur Balaton

Traversarea lacului Balaton 2008 – aici am fost in 2 august. Un eveniment de masa incrdibil. Te trec fiorii cand termini traversarea, si te mai trec o data cand vezi cata lumea se incumeta sa o faca. Un exemplu pe care ar trebui sa-l urmam cu totii.

Eu am inotat cei 5200 de metri in 2 ore si 25 de minute, clasat undeva pe locul 2500 din 8-10 mii. Oricum nu timpul a fost tinta mea. La 4 km de la start aveam o ora si 25 de minute, ceea ce zic eu ca a fost bine. Mi-au scazut puterile, a intervenit plictiseala, mi-a fost sete si m-am oprit la o barca sa beau niste apa. Acolo am primit si niste dextroza care mi-a placut enorm. Asa de mult incat am uitat de concurs si m-am mai oprit la inca doua barci doar pentru dextroza. Am uitat de concurs si m-am luat la vorbe cu proprietarii barcilor. Cu doi am luato in maghiara si am dat ceva din maine, am dat mai mult din maini sa ma explic decat as fi inotat, iar cu unul am vorbit in engleza, aici am stat mai mult pana ne-am povestit istoriile 😀

Dupa ce am traversat, mi-am luat tricoul si diversele lucruci ce se mai acordau acoloa, am facut cateva poze si neam indrepta spre corturi ca urma sa plecam spre Romania.

1 thought on “Balaton-atuszas 2008

  • iiii ce frumos 🙂 las ca vine ea toamna.si tre sa gasesc si eu evenimente cu care sa imi inoiesc colectia de tricouri :)))
    foarte tare..eu am avut calculatorul stricat..si n-am putut sa imi continuu blogurile 🙂 le am pe foaie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *