TVR 1: Cum se face un campion (20.07.2008)

O coproductie a Fundaţiei Olimpice Române şi TVR1, emisiunea “Cum se face un campion” este o insiruire de 10 episoade fiecare prezentant un sport si sportivii romani ce vor participa la Jocurile Olimpice de la Beijing. Prezentatoarea emisiunii este fosta gimnasta Andreea Raducan. In episodul 7, a venit randul inotului. Razvan Florea si Stefan Gherghel sunt actorii principali. Mai jos aveti un playlist cu 4 filmulte postate de rvzvam pe youtube.

Imi place cum la inceputul emisiunii Andreea Raducan aminteste ca a facut inot doar la facultate. Oare cat de mult inot a facut daca nu stie da picioare craul si nici sa expire sub apa? Destul de deranjant fondul muzical care uneori acopera graiul protagonistilor. Apoi Doina Sava intra pe felie si ne spune ca nu a mai putut sa o motiveze pe Camelia Potec in Romania si de aceea a plecat in Franta. Oooo daaaaa, o adevarata antrenoare, are un sportiv genial si nu poate sa-l motiveze. In rest toate bune si frumoase, mai ales cand ne gandim cat de frumos arata viitorul in inotul romanesc. Dar macar reportajul e reusit.

http://www.youtube.com/p/3251C7EB02502026

1 thought on “TVR 1: Cum se face un campion (20.07.2008)

  • ia ca tot sunt in vacanta sa ma uit si eu cand mai au emisiunea…asta in caz ca nu m-am trezit cam tarziu ..si s-o fi teminat seria :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *