April 1, 2011

Cine sunt eu?

Ma numesc Arthur, am o dubla nationalitate româno-maghiara si am crescut in Maramures, o zona multi-culturala la intersectia frontierelor romano-ungaro-ucrainene. Sunt pasionat de mediul intercultural si de aceea in ziua de astazi ma veti gasi in afara tarii mele natale.

Povestea mea incepe in Romania, unde, ca si fiu al unor proprietari de magazin de lenjerie, am crescut intr-un mediu anteprenorial. M-ai tarziu am studitat relatii economice internationale reusind sa pun in practica cunostintele acumulate prin intermediul interprinderii familiale unde am dezvolatat aprovizionarea si relatia cu partenerii externi.

Deasemenea, m-am format in antrenamentul si performanta sportiva implicandu-ma in mediul asociativ din Franta si Romania ca antrenor de inot, responsabi de evenimente sportive si ca redactor sportiv. Practicarea sportului este si o pasiune de a mea, ca e vorba de inot, bicicleta, surf sau alpinism, sportul imi permite sa imi depasesc limitele. Ultimul proiect realizat cu succes este maratonul Polului Nord (primul meu maraton).

Din punct de vedere profesional, am lucrat cativa ani ca si manager intr-un magazin des sport din Franta si am incercat si viata antreproniala in Suedia. In momentul de fata sunt intr-o calatorie lunga in jurul lumii care sper sa ma inspire pentru urmatoarele provocari profesionale.