April 1, 2011

Cine sunt eu?

___Ma numesc Arthur, am 30 de ani, am o dubla nationalitate româno-maghiara si am crescut in Maramures, o zona multiculturala la intersectia frontierelor romano-ungaro-ucrainene. Sunt pasionat de tot ce tine de international si de aceea in ziua de astazi calatoresc si traiesc in afara tarii mele natale.

___Povestea mea incepe in Romania, unde, ca si fiu al unor proprietari de magazin de lenjerie, am dezvoltat ceea ce eu numesc “dragostea pentru clienti” (mama spune ca vine din gena noastra de generozitate). Mai tarziu, la universitate, mi-am descoperit calitatile personale, care sunt entuziasmul si leadershipul. Doar in 2010 cand am ajuns in Franta am descoperit la ce sunt cu adevarat bun: management si sport. Din nastere un mare iubitor al “challenge-urilor”, in 2015 am decis sa ma mut in Suedia unde doresc sa dobor noi limite pe plan profesional.

___Am studitat relatii economice internationale avand ca interes principal comertul comunitar si intergarea europeana. M-a interesat politica de favorizare a comertului in interiorul si exteriorul comunitatii europene in vederea ameliorarii pietei unice. Am reusit sa pun in practica cunostintele acumulate prin intermediul interprinderii familiale unde am dezvolatat aprovizionarea si relatia cu partenerii externi.

___La Toulouse, m-am format in antrenamentul si performanta sportiva avand ca specialitate inotul. Am deja o experienta de antrenor de trei ani in care am pregatit, la diferite cluburi din Romania si Franta, inotatori masters de nivel national si international. Implicatia mea in inot nu se rezuma doar la antrenorat, sunt deasemenea membru fondator al asociatiei sportive “Club ORCA” din Cluj Napoca dar si promotor al inotului masters in Romania. In plus, dealungul anilor de facultate am practicat activitatea de redactor sportiv pe diferite siteuri specializate in natatie.

___Cand vine vorba de timpul liber, sunt un practicant inflacarat al sportului. Ca e vorba de inot, bicicleta, surf sau alpinism, sportul imi permite sa imi depasesc limitele. Lungile traversari de lacuri in inot si multiplele traversari de tari pe bicicleta confirma pasiunea mea pentru sport. Ultimul proiect realizat cu succes este maratonul Polului Nord (primul meu maraton). In momentul de fata ma antrenez pentru a participa intro competitie de Cliff Diving.