ERASMUS 2008/2009: Viata de Noapte

vip
Știți cu toții ca nu sunt un adept al cluburilor și a nopților pierdute în baruri. Cu toate acestea mai ies și eu din când în când ca sa mai întrețin unele amiciții. În puburi și baruri, berile se servesc la pahar de 250 ml sau (mai rar) la 500 ml iar prețurile oscilează intre 2 și 3 € pentru paharul mic și 4 și 5 euro pentru halba. În cluburi intrarea este intre 5 și 10 €, la unele de intrare ai consumație la altele nu. Prețurile în cluburi se situează cu 2-3 € deasupra celor din baruri.

Atmosfera din baruri: mulți străini și vorbărie multa
Atmosfera în cluburi: putina înghesuială înauntru, dar la ușă cozi lungi; cam asa e aici, nu intri unde și când vrei.

În oraș sunt doua zone unde găsești barurile și cluburile, în centru și pe o insula (ceea ce va devenii în curând cartierul de noapte al orașului). În aceste locuri, seara și noaptea e cu adevărat înghesuiala (mai mult pentru ca în Franța fumatul în baruri este interzis, astfel toata lumea iese afara pe strada, chiar și la 5 grade)
Cam atât despre baruri și alcool, sorry, nu e punctul meu forte.

2 thoughts on “ERASMUS 2008/2009: Viata de Noapte

  • inghesuiala de nedescris!!! eu am fost o singura data intr-un club si de atunci am jurat ca nu mai calc…prefer sa ies in schimb uneori in anumite baruri..e o atmosfera mult mai linistita si am ocazia sa degust tot felul de chestii 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *