Praga 2009

Ca sa combinam utilul cu placutul am profitat de europenele astea ca sa ma mai vad cu lumea. Totul a fost facilitat de cele mai calduroase gazde din lume, Corina si Standa alaturi de Ana sora Corinei care m-au primit in apartamentul lor simpatic cu priveliste extraordinara asupra intregii capitale cehe. Apoi a fost Eliska care m-a plimbat prin barurile, cartierele si pistele de roleri din Praga. Apoi a fost Paja care desi obosita dupa un drum de cateva zeci de ore a reusit sa faca un ultim efort si sa vina pana in oras sa bem un Plzen.
Daca nu ar fi fost ei Praga ar fi fost nashpa. Nu stiu cine tot spune ca Praga e o minunatie de oras, dar din punctul meu de vedere este doar un oras foarte turistic. Atat de turistic incat si-a pierdut tot farmecul. Nu zic ca nu e frumos sa te plimbi pe langa Vltava, dar mai mult nu ai ce face. Am ajuns la concluzia ca Cehia inseamna de fapt: BERE, KAFKA, KNEDLIKY (un fel de aluat de paine fiert) si bijuteriile cu pietre de GRANAT.
Cu ce m-am ales din partea placuta a vizitei mele in Praga: multa bere, o halba si o carte de-a lui Kafka (fotbalistul ceh care bea Zaraza).

Daca nu ati primit vedere inseamna ca nu v-am trimis…va pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *