Cavnic, Icoana, Nocturna 24.03.2008

Arthur la Cavnic
Ziua de paste catolic am sarbatorito seara pe partie la Cavnic si l-am luat si pe Cristian cu mine. Am ajuns pe la 20:15 la partie cand mai erau doar 4 oameni pe schiuri. Am luat un abonament de 14 urcari constient ca nu am sa reusesc sa-l termin. La ora 21:00 urma sa se inchida partia.

Am tras de mine si pe la 21:15 mi-am terminat toate punctele, cu ajutorul celor de la teleschi care au asteptat dupa mine.

Afara ningea neintrerupt cu fulgi mari si grei. Temperatura de -1 grad facea ca zapada sa se topeasca pe orice obiect s-ar fi asternut. Astfel am fost ud leoarca la final. Nici zapada nu m-a ajutat sa schiez prea bine. Nu era batuta, astfel la o frana mai brusca riscam sa ma dau peste cap. M-am descurcat pana la urma. Cunoscand partia, am reusit sa ma dau cat de cat ok. Binenteles ca mai am mult de invatat pana ajung sa stiu si eu sa ma dau bine pe schiuri, dar va veni si ziua aceea.

La partie am ajuns cu un litru de benzina in rezervor, urmand sa alimentez in Cavnic. Insa Alexandru, care a aparut si el pe la 21:00 la partie mi-a ucis orice speranta. In Cavnic nu exista benzinarie. Avand in vedere ninsoarea si drumul greu nu am riscat sa pornesc spre Sighet cu un litru de benzina si am luato spre Baia Sprie unde am alimentat, din banii lui Cristian, ca eu plecasem de acasa cu bani fixi pt abonament. Inteligenta treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *