Back in water

Cel mai important lucru in semestrul acesta s-a intamplat. Am revenit in apa. astazi am facut primele ture de bazin dupa ceva vreme. Mai exact doua luni jumate.

Am reusit sa scap partial de durerile de spate si mi-am pus orarul la punct. Singurul lucru care ma mai supara e raceala, dar sper sa scap si de ea pana luni. Despre problemele mediacale prin acre am trecut prefer sa nu va spun. Ce-i important e ca m-am intors in apa.

M-am intors in apa exact cu ocazia primei ore practice de la specilizare. Dupa o jumatate de ora in care am invatat cum sa initiem un copil de 5-6 ani in tainele inotului am primit cate un program de inot. Eu m-am ales cu 8 x 100 mixt urmate de un 400 liber. Mixturile au mers ok cu exceptia primilor 25 de metri in care fluturele ma epuiza total. Din pacate 400 liber l-am transformat in 4 x 100 liber. Se pare ca amprenta celor doua luni dintre care mai mult de una am fost sedentar uneori chiar paralizat, se simpte pe conditia fizica. Dar sper totusi ca cele doua saptamani petrecute la munte sa ma ajute sa imi revin repede.

1 thought on “Back in water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *