Final de sesiune

“Unca unu si ma duc”

Dap, e vineri, sunt in asteptarea ultimului examen. Am trecut prin 4 saptamani de examene, cu dureri de cap, cu crize de personalitate, idei de afaceri, cu ganduri de exilare, cu ura pentru invatamant si colegi. Eu zic ca e bine. Nu e chiar dezastruos.

La sport am terminat deja. Note mari, note bune, exact cum ma asteptam. Suspect de bursa in continuare.

La ISE mai am la Piete Financiare si operatiuni Bursiere duminica. Pana acuma le-am luat pe toate spre surprinderea mea. Nu credeam ca sunt in stare sa inmagazinez atata informatie. Cu exceptia unui examen, unde recunosc ca am copiat, pentru ca nu aveam timp sa invat, restu le-am luat pe merit. Nu sunt note mari, dar sunt notele mele, si ma bucur ca am reusit sa trec cu brio de examenele astea. Avand in vedere ca am mers atat de bine, am planuit ca in sesiunea de restante de peste o saptamana sa imi dau cateva restante de pe anii trecuti. Restante ramase din nepasare. Contabilitate Financiara, Economie Internationala 1 si probabil Negocierea Afacerilor.

Si cum spuneam, duminica termin.
Mi-am propus o vacanta plina de ski, alergare si stiinte economice. Sper sa se combine placut.

Binenteles, o zi in Ungaria, poate reusesc sa merg si la un complex acvatic din Nyiregyhaza.

Va tin la curent, ca doar la Sighet am net.

2 thoughts on “Final de sesiune

  • hihi ce pot sa zic un BRAVO cu toata literele mari 😉
    frumos ca ti-ai facut si planificarea, deci sa replanificam excursia la Cluj …sa cadem iar in saptamana de restante 😀 hihi
    Vacanta mea a trecut iar in urmatoarele saptamani sper sa vad si rezultate (adica am invatat la geografie si nu am trecut peste zile fara sport)
    Mult succes in continuare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *